Goede digitale voornemens voor 2016 !?

2016, (opnieuw) het jaar van de online marketing!

Neil Patel, online marketinggoeroe, noemde 2015 ‘het jaar van internetmarketing’, maar wij voorspellen dat deze trend zich in 2016 zal verderzetten en dat hij zelfs zal groeien.

Het kan ook niet anders: de digitalisering van onze samenleving en de economie doen ons als consument steeds meer online aankopen. Bedrijven die achterblijven op vlak van online marketing verliezen hierdoor potentiële klanten.

Het is steeds lastiger om als onderneming, jong of oud, succes te boeken zonder een goede aanpak van de online marketing. Nu blijkt dat juist deze goede commercialiseringsstrategie nog in veel bedrijven een grote uitdaging is.

Wij willen hier verandering in brengen en onze klanten zo goed en zo veel mogelijk helpen bij de integratie van online marketing in hun bedrijfsstrategie. Op deze manier helpen wij hen verder in hun streven naar succes, een grotere omzet en de groei van hun bedrijf.

Zoals jullie vast al opmerkten tijdens het bezoek aan onze website, zijn de trends van 2016 grote teksten, foto’s en bewegende beelden.
Wij hebben ons voorgenomen dit magazine verder uit te werken zodat we jullie steeds kunnen informeren met huidige trends, inzichten, interessante weetjes en tips.

Verder hopen we jullie hier snel weer te mogen verwelkomen en wensen we jullie veel succes!

Hoe zit het met jouw online marketingstrategie?

Ben jij al voorbereid, of kan je toch nog een beetje hulp gebruiken? Geef ons een seintje, dan springen we even binnen voor een goed gesprek.

Leave a Comment