De e-Coach

helpt je online ondernemen

e-Commerce of
Web-coach

De e-Coaches zijn raadgevers in marketing en e-commerce. Kennis en ervaring delen, medewerkers vanuit de praktijk opleiden en leidinggevenden begeleiden is hun dagdagelijkse taak. Daarom kunnen hun inzichten, ervaring en visie het verschil maken voor jouw strategie.

 

Denk je aan een website of webshop voor je bedrijf, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Staat je online shop live, maar vallen de verkopen tegen? Of wil je gewoon eens een frisse blik op je e-commerce activiteit? We helpen je graag vooruit!

Inspiratiesessie

Twijfel je of met je bedrijf of winkel op de e-commerce trein moet springen? In een brainstormsessie zetten we de pro's en contra's tegen elkaar af en lijsten we opportuniteiten en valkuilen op. Vertrekkende vanuit een concurrentie-analyse kijken we welke toegevoegde waarde een webshop voor je merk of bedrijf kan hebben. Deze sessie is de eerste aanzet tot een projectplan van je webshop.

Conversie Optimalisatie

Heb je veel bezoek op je website of webshop, maar ligt het conversiepercentage te laag? Trekt je site het juiste publiek? Op welk moment in het conversiepad haken bezoekers af? Zijn er onduidelijkheden waardoor potentiële klanten de stap naar een ‘Call to action’ niet zetten? We formuleren aan de hand van je Analytics een antwoord op deze vragen en lijsten praktische to do's op om het aantal conversies te verhogen.

Contentcreatie & -optimalisatie

Goed gestructureerde content vormt de basis van iedere website of webshop. Content is niet enkel tekst, maar zijn ook de video's, foto's, infographics, hulpfiches… die op je site staan. De e-Coach tilt je contentstrategie naar een hoger niveau en begeleidt je in het opstellen van een integraal content- en communicatieplan.

Een webshop is méér dan een site onderhouden: het is een business runnen.

E-commerce marketingplan

De webshop is er, maar de resultaten blijven onder de verwachtingen. Eenmaal de shop gelanceerd, begint het werk pas. Klanten komen niet vanzelf in jouw shop terecht. We behandelen stap voor stap alle facetten die van je e-commerceverhaal een succes kunnen maken en prikken ze vast in een leesbaar document, zodat het voor iedereen helder is. Zo brengen we meer leven in je webshop!

Online Marketing

Geen online succes zonder een degelijk online marketing strategie. Wij werken voor u een plan uit waarin alle noodzakelijke elementen een plaats krijgen. Van affiliate marketing tot Google shopping, adwords, SEO, e-mail marketing en sociale media.

Social Media marketing

Wat weigerachtig tegenover Facebook maar  toch het gevoel dat je er iets mee moet? Is je social media inspiratie wat zoek? Al wel gehoord van Instagram, maar geen idee wat je ermee kan doen? Benieuwd om andere social media kanalen te ontdekken? Kom dan even op de koffie!

Samen tekenen we de strategie uit en bepalen we de doelen voor een succesvolle online business.

Omdat je als webshop-starter al zoveel aan het hoofd hebt bieden wij je de ideale ondersteuning aan. In onze checklist overlopen wij de verschillende belangrijke onderdelen van een goed draaiende webwinkel. Op die manier ben je er steeds zeker van dat je niets over het hoofd ziet.

Start je eigen webshop checklist