e-Book: Start je eigen webshop – Checklist

E-commerce wint fenomenaal aan terrein. Jaarlijks stijgen de verkoopcijfers wereldwijd. Ook in België wordt online shopping meer en meer populair. Maar heb jij al eens aan je eigen webshop gedacht?
Weet je (nog) niet wat e-commerce is, of wat de voordelen er van zijn? Lees dan even onze vorige blogpost: “E-commerce, wat is dat nu precies?“.

Omdat je als webshop-starter al zoveel aan het hoofd hebt, bieden wij je de ideale ondersteuning aan. In onze checklist overlopen wij de verschillende belangrijke onderdelen van een goeddraaiende webwinkel. Op die manier ben je er steeds zeker van dat je niets over het hoofd ziet.

Enkele cijfers 

  • 76% van de Belgen koopt online. Vorig jaar was dat 74%.
  • In het eerste kwartaal van 2016 spendeerden we € 2.3 miljard online.
  • Dat is bijna 10% meer dan het jaar daarvoor.
  • Belgen geven online gemiddeld 2.388 euro uit per jaar.
  • 35% van de Belgen koopt maandelijks online.
  • Online shoppers zijn overwegend jong, mannelijk en welgesteld.

 

Download het gratis e-book.

 

Start je eigen webshop checklist

 

 

Een goede huisvader weet waar hij aan begint. Ook voor e-commerce is het belangrijk om de kosten en inkomsten goed in kaart te brengen. De kostprijs van e-commerce is a ankelijk van veel factoren. Bovendien zijn ze ook niet louter op je online activiteiten af te schrijven. Bezoek daarom de pagina van ‘Agentschap Ondernemen‘  voor een handige tool die je helpt je financieel plan op te stellen.

Ben je overtuigd om aan de slag te gaan met je eigen webshop? Of twijfel je nog over bepaalde zaken? Aarzel niet om ons te contacteren.

Veel succes!

Leave a Comment