Bereik meer klanten met Facebook Wi-Fi!

Maak van je bedrijf een Wi-Fi-hotspot!

Tegenwoordig willen we altijd online en bereikbaar zijn, de kans is dan ook groot dat je de keuze hebt gemaakt om je Wi-Fi-verbinding open te stellen voor je klanten. Mocht je dat nog niet hebben gedaan, dan raden we je dat ten sterkste aan! Mocht je het ondertussen wel al geactiveerd hebben, dan lees je toch best nog even verder, want op dit moment haal je er – buiten de tevredenheid van sommige klanten – niet veel extra uit. Via Facebook Wi-Fi kunnen we daar verandering in brengen.

Hoe?

Klanten checken simpelweg in op jouw locatie via Facebook voor een gratis Wi-Fi-verbinding. Wi-Fi-codes zijn helemaal niet meer nodig en je hoeft geen nieuwe accounts te maken. Ook hoef je je geen zorgen meer te maken over het verbruik van de surfers. Dit kan in de beheerdersmodule ingesteld worden naar jouw normen.

Bereik meer mensen

Wanneer klanten inchecken om gebruik te maken van jouw Wi-Fi, kunnen hun vrienden je bedrijf ontdekken doordat deze activiteit in hun nieuwsoverzicht wordt weergegeven. Vanzelfsprekend is dit dus een enorme boost voor de bekendheid van jouw zaak!

Na het inchecken worden ze ook gevraagd of ze je pagina leuk willen vinden. Zo blijf je steeds, via jouw pagina, in contact. Eenmaal ingecheckt kunnen je klanten een instelling kiezen waarmee ze automatisch worden ingecheckt wanneer ze nog eens langskomen.

Help mensen je bedrijf te vinden

Hoe meer check-ins en hoe hoger de betrokkenheid bij je pagina en hoe hoger de positie van je pagina op de tabbladen: ‘Zoeken’ en ‘In de buurt’.

Bekijk de demo video

De enige voorwaarde is dat je een Facebook fan-pagina beheert en dat jouw router dit ondersteunt.

Facebook Wi-Fi activeren?

Zit je nog met vragen of wil je dit laten activeren? Geef ons een seintje, dan helpen we je graag verder!

Leave a Comment